heb je vragen, neem gerust contact met ons op.

Contact

Je kan ook contact opnemen via de Socials van de verschillende teamleden als je direct een vraag aan iemand van het team hebt. Kijk voor de contact gegevens op de teampagina. Uiteraard mag je ook het contactformulier invullen.

Meteen inloggen

Heb je een vraag?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zullen we deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Kijk hieronder ook even bij de veelgestelde vragen.

5 + 12 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Veelgestelde vragen

Bij welke professional kan ik mijn vragen stellen?

Waneer je dit formulier invult of een mail stuurt geef dan duidelijk aan voor welke professional de vraag is. Wanneer wij de vraag kunnen beantwoorden zullen wij dat doen. Als jouw vraag meer gaat om de inhoud van een masterclass sturen we je mail door naar de desbetreffende collega.

Je kan ook op de team pagina kijken om rechtstreeks met deze collega contact op te nemen.

Wat krijg ik allemaal voor een lidmaatschap?

Op dit moment krijg je toegang tot de 100+ masterclasses en de community op de online leeromgeing van de buutplek. We hopen in de toekomst ook live masterclasses te gaan geven of live podcastst op te gaan nemen. Ook zouden we graag evenementen organiseren. Maar dat is allemaal toekomstmuziek. Laten we eerst even focus houden op het zo bekend mogelijk maken van de Buutplek, dan kunnen we deze gave ideeen ook gaan realiseren.

Er wordt iets gezegd in een masterclass dat niet klopt

Ik zou het heel fijn vinden als je dit aan mij door zou willen geven. De collega’s die de masterclasses op hebben genomen zijn verantwoordelijk voor de inhoud van die masterclass.

Er staan nog geen 100+ masterclasses online

Dat klopt helemaal. Er zijn meer dan 100 masterclasses beloofd, maar ze zijn ook nog in de maak. Sommige collega’s konden het niet voor september opnemen. Hierdoor komen ze er op wanneer er een nieuwe ontvangen is. Daar krijg je ook een melding van (in de vorm van een mailtje). Wanneer er 100 masterclasses op staan gaan we waarschijnlijk naar 1x in het kwartaal nieuwe masterclasses erbij.

Kan ik ook affiliate worden van de Buutplek?

Ja zeker, iedereen die lid is, of lid is geweest kan affiliate worden van de Butplek. Jij krijgt dan 10,- per lid dat via jouw link een abonnement afsluit. Wanneer je zefl lid bent krijg je een mailtje hierover.

Krijg ik meteen toegang tot 100+ masterclasses of moet ik daarna nog per masterclass betalen?

Jij krijgt met een abonnement toegang tot alle masterclasses die er op dat moment online staan.

Waar kan ik een review achterlaten?

Ik zou het super gaaf vinden als je een review wil schrijven voor ons. Dat kan je mailen naar Info@de-buutplek.nl

Ga ik meer betalen als de prijs van de abonnementen omhoog gaat?

Nee absoluut niet. Ik heb er zelf een hekel aan wanneer iets ineens duurder wordt. Zolang jij je abonnement hebt lopen, blijf jij altijd hetzelfde maandbedrag of jaarbedarg betalen. Wanneer jij je abonnement stopzet en daarna weer een keer in wil stappen betaal je wel de nieuwe prijs.

Bedrijfsgegevens:

 De Buutplek B.V.
 Vlierberg 4 
 3755 BS, Eemnes
 06 – 24 93 72 14
 Info@de-buutplek.nl
 www.de-buutplek.nl

KvK-nummer: 90705300

 

We zijn het beste bereikbaar via e-mail of WhatsApp