Bijscholingen

Een overzicht van alle bijscholingen en cursussen van de Buutplek en haar partners
Inloggen bij de Buutplek AcademyMeer informatie over de partners

Bijscholingen en cursussen van de Buutplek

De Buutplek

Boksen met kinderen en jongeren

Na twee dagen weet heb jij kennis en ervaring opgedaan zodat jij de bokshandschoenen meteen in de praktijk in kan zetten. Je gaat tijdens deze twee dagen zelf ervaren en je krijgt veel werkvormen mee waardoor je meteen aan de slag kan.

Jette Peuscher

De Buutplek

Delenwerk met kinderen en jongeren

Na twee dagen weet jij alles om te aan de slag te kunnen gaan met het werken met de verschillende delen van kinderen en jongeren. Je gaat tijdens deze twee dagen zelf ervaren en je krijgt veel werkvormen mee die je meteen in de praktijk toe kan passen

Jette Peuscher

De Buutplek

E-cursus overdracht en tegen-overdracht

Wil jij meer kennis hebben van de termen overdracht en tegenoverdracht? En wil jij deze (nog beter) bij jezelf en cliënten leren herkennen en erkennen?

Deze cursus bevat meer dan 4 uur aan video materiaal en daarbij nog een werkboek voor jouzelf (maar deze kan je ook bij cliënten inzetten)

Jette Peuscher

Bijscholingen en cursussen van Partners (offline)

op alfabetische volgorde op de naam van de aanbieder

Jij-Veer-krachtig

Jij-Veer-Krachtig

Zinvol aansluiten bij kinder- (tekening)en

een 5 daagse bijscholing die in het teken staat van het begrijpen en ervaren van beeldentaal

Nicole Verkerk

Visual Storyteller Pauline

Pauline Visual Storyteller

Visualiseren met tekeningen deel 1 de basis

In twee dagen neem ik je een stuk mee in de wereld van Visualiseren. Misschien ken je het wel als: zakelijk tekenen, sketchnotes, visual notes. Hoe je het ook noemt, je bent aan het visualiseren met tekeningen! Kortom: woorden omzetten in beeld.

Pauline Waals

Pauline Visual Storyteller

Visualiseren met tekeningen deel 2 Next level

Heb jij met succes de training visualiseren met tekeningen deel 1 de basis afgerond? Ben je op zoek naar nog meer? In deel 2 ga ik samen met jou de verdieping in. Verschillende onderdelen uit de wereld van visualiseren komen aan bod waaronder: Graphic Recordig, Comics en nog veel meer verdieping in en van facility Drawings en Visual Storytelling.

Pauline Waals

TYP 10

Typ10

Typ10

Met Typ10 kan je als therapeut of coach aan de slag met kinderen die baat hebben bij het leren blind typen om een problematiek op te vangen of een sterkte uit te bouwen.

Nele Steurs

Bijscholingen en cursussen van Partners (online)

op alfabetische volgorde op de naam van de aanbieder

Coming soon

De Buutplek

Dit ZIJN Wij (ONLINE)

Dit ZIJN Wij is een methodiek ontwikkelddoor Jette Peuscher. Het is een methode geschreven vor kinderen en jongeren met een laag zelfbeeld. Maar het kan ook goed bij andere hulpvragen ingezet worden. Dit ZIJN Wij werkt middel delenwerk om zo kinderen bewust te laten worden van hun gedrag waardoor ze kunnen veranderen.

Jette Peuscher

Het Magische schatkistavontuur

Het magische schatkist-avontuur

Het Magische Schatkist Avontuur is zo krachtig omdat kinderen zelf kiezen welke krachten en talenten ze willen versterken. Ze houden zelf de regie en jij begeleidt hen daarbij.

Door het Magische Schatkist Avontuur te doen, verankeren kinderen de zelf gekozen, positieve overtuigingen in hun onderbewustzijn.

Anneke

Kinderen beter begrijpen

kinder- tekeningen lezen en begrijpen

Een online bijscholing voor iedereen die meer kinderen en jongeren werkt of zelf ouder is. Meer dan 40 video’s verdeeld over 9 modules. De online bijscholing is te volgen in je eigen tijd en tempo.

Eveline Ruitenberg

Kinderen beter begrijpen

Spel beter begrijpen

Een online bijscholing voor iedereen die mer kinderen en jongeren werkt of zelf ouder is. 10 modules: ondersteunend met video, audio & opdrachten. Je behoudt toegang, je kunt de modules zo vaak doen als je zelf wilt. Je volgt het in je eigen tempo en op jouw moment.

Eveline Ruitenberg

Deze maand nog een bijscholing of een cursus volgen?

Helaas geen link via deze afbeeldingen, zoek de bijscholing of cursus gerust even op in de zoekbalk