Start je praktijk

Bouw jouw droompraktijk met het online programma

Ben jij klaar om jouw passie om te zetten in een bloeiende praktijk?

De Buutplek heeft speciaal voor iedereen die graag zijn of haar eigen praktijk wil (her)starten
een online training gemaakt.
Een training die jij op je eigen tempo kan volgen.

Oh yeah, dit wil ikIs dit wel iets voor mij? Stuur me een DM

Ben jij al je smoesjes beu en ben jij klaar om in actie te komen?

Jij hebt geen idee waar je moet starten

Jij hebt geen idee waar je moet starten. Er zijn zoveel dingen te regelen, maar wat is nu echt belangrijk? Wat moet je eerst doen en waar kan je nog even mee wachten? Eigenlijk is het allemaal nog niet duidelijk.

Jij hebt nog weinig tot geen cliënten of coachees

Veel startende coaches en therapeuten hebben moeite met het vinden van hun eerste cliënten of coachees. Je weet niet waar je moet beginnen en hoe je zichtbaar moet zijn.

De administratie, boekhoudingen financien zijn voor jou nog een raadsel

Naast het bieden van therapeutische diensten, komen er ook administratieve taken zoals facturering, planning en het bijhouden van dossiers om de hoek kijken, wat overweldigend kan zijn voor jou als startende ondernemer.

Het lukt je niet om in de actie te komen

Je merkt aan jezelf dat je wel 100 smoesjes kan bedenken waarom je nu nog niet gaat starten met je praktijk. Je bent vooral je bedrijf aan het mooimaken maar je komt niet echt in actie om je praktijk op te zetten.

Jette peuscher

Kom in actie en bouw jouw droompraktijk

Je hebt je diploma op zak en wil voor jezelf beginnen. Een praktijk waar jij kinderen, jongeren en/of  hun ouders kan helpen. Je ziet het in gedachten al helemaal voor je, maar omzetten naar realiteit is een ander verhaal. Jouw droompraktijk is er nog niet.

Weet dat ook jouw droom werkelijkheid kan worden. Ik zal niet zeggen dat het vanzelf gaat, maar met ‘hard’ werken kom jij er.

Kom in actie, laat los waarom het allemaal niet zou kunnen en begin met denken aan alle redenen waarom het WEL zou kunnen lukken! De eerste geef ik je cadeau: hulp is onderweg.

Ik heb heel lang het idee gehad dat ik alles alleen moest doen in het opbouwen van mijn praktijk. Ik vond het lastig om hulp te vragen en ongevraagd advies kwam al helemaal niet aan. Mijn overtuiging zat mijn namelijk in de weg waardoor ik een behoorlijk tijd heb lopen struggelen met het opzetten van mijn praktijk. Toen ik eenmaal voorzichtig hulp ging vragen lukte het om steeds een stapje dichterbij te komen bij mijn droompraktijk.

En je raad het al. Ik heb zeker mijn droompraktijk te pakken, zelfs nog mooier en groter dan ik in het begin had durven dromen. Mag ik jou ook helpen?

Als je toch droomt, droom dan groots. Het kost niets extra!

KInderen moeten kind kunnen zijn! Dit is wat jij met jouw droompraktijk waar kan maken!

Ik startte in 2018 mijn eigen droompraktijk

Vrij naïef startte ik in 2018 mijn eigen praktijk. Ik wilde kinderen en jongeren helpen op sociaal emtioneel vlak. Ik had al een aantal jaar ervaring als therapeut, dus ik begon vol zelfvertrouwen aan het bouwen van mijn praktijk.

Ik regelde vanalles, zocht vanalles uit, deed vooral heel veel wat totaal niet nodig was, maar ik was wel echt meer dan 100 uur per week bezig met het bouwen van mijn praktijk. Uiteraard had ik wel iets gespaard, maar ik moest na een maand toch echt wel wat aanmeldingen krijgen.

Man man man, wat een spannende en enge tijd was dat. Ik had namelijk nooit bedacht dat het ondernemerschap zo veel andere vaardigheden van mij zou vragen. iets wat voor mij compleet nieuw was (en waar ik dus ook totaal niet aan had gedacht).

Bij mij was mijn praktijk ook echt niet meteen een succes verhaal. Ik heb zelfs een zzp klus aangenomen omdat ik mijn praktijk niet echt van de grond kreeg…

Maar hulp vragen NO WAY!

Eind 2019 heb ik een keus gemaakt: ik ben mijn doelgroep duidelijk gaan specificeren! Ik heb mijn website omgegooid en ben het professioneler aan gaan pakken. Ik ben eigenlijk toen pas in de actie gegaan. En wat denk je… een week later zat ik vol, echt letterlijk vol. De aanmeldingen bleven maar binnenkomen, soms wel 5 in een week.

Eind 2020 heb ik mijn eerste medewerker aangenomen en nu zijn we met een team van 15 collega’s en hebben we een omzet van meer dan 600.000 euro! Mijn droompraktijk is uitgekomen.

Maar gelukkig ben ik altijd heel goed in dromen, blijven dromen en groots dromen.

Bouw jouw droompraktijk zodat jij kan doen waar jouw passie ligt!

Je komt in actie

Je hebt een transformatie ondergaan. Je praktijk is niet langer alleen maar mooi, maar daadwerkelijk gegroeid door de stappen die je hebt genomen. Je kan nu met trost zeggen dat je eigenaar bent van een praktijk voor kindercoaching of therapie. 

Je hebt alles op je eigen tempo gedaan

Het fijne van een online training is dat jij alles op je eigen tempo kan doen. Je kan uiteraard dit programa in een paar weken doorlopen maar je mag er ook de tijd voor nemen. Rustig aan en op je eigen tempo. 

Jouw droompraktijk is realiteit geworden

Je hebt zo veel gave stappen gemaakt waardoor jij je nu volledig kan gaan focussen op het behandelen of begeleiden van kinderen, jongeren en hun ouders. Jij weet precies wat je moet doen om een volle praktijk te hebben.

Ervaringen van mijn klanten

Jaaaaa zet mij hiervoor op de wachtlijst! Wat een prachtige manier om echt aan mijn bedrijf te gaan werken! Ik merk dat ik nog mag leren hoe ik aan clienten kom en wat ik daar allemaal voor moet doen.

Ik wou dat Jette er was geweest toen ik mijn praktijk startte, een bron van waardevolle ervaring en kennis waar je uit kunt putten is onbetaalbaar en geeft ongetwijfeld een vliegende start! Zeker doen!

Een online programma dat jou gaat ondersteunen in de (her)start van je praktijk

Een online programma waar je op je eigen tempo jou praktijk kan (her) starten. De online training neemt jou stap voor stap mee in de regeldingen die gedaan moeten worden bij het opzetten van de praktijk. In de eerste modules worden onderwerpen zoals de website, boehouding, wetten en regels en nog veek meer besproken. Daarna gaan we kijken naar het werven van cliënten en de stappen en acties die jierin kan doen. 

Bij twee aanmeldingen heb jij jouw investering eruit.

Je hebt slechts twee cliënten (ongeveer 10 sessies) nodig om deze investering terug te verdienen.

Veelgestelde vragen

Heb je al een inschrijving voor de KVK nodig?

Nee hoor, dat is niet nodig. Wel ben ik dan nieuwsgierig waarom jij nog niet bij de KVK bent geweest. De kans is groot dat dit dan jouw eerste actie gaat zijn.

Kan ik ook meedoen als ik al een praktijk heb?

Het handigste is om even een afspraak met mij te maken via de knop in bovenaan de pagina. Dan kijk ik even met je mee of dit traject passend voor je is of niet. Het kan namelijk heel goed zijn dat jij al wel een tijd bezig bent met je praktijk maar dat jij heel goed mee kan met de onderwerpen die wij gaan bespreken om naar jouw droompraktijk toe te werken.

Een droompraktijk waar je trots op kan zijn