Magische schatkistavonturen

kaartendeck

Samen met je kind, leerling of coachee kan het avontuur direct beginnen.

 

 

 

 

 

Meteen bestellenmeer informatie

Gebruik de kaarten om gevoelens, gedachten en kwaliteiten bespreekbaar te maken. Deze kan je inzetten bij basisschool kinderen.

Wil jij ook werken met de magische schatkistavontuur kaartenset?

Het Magische Schatkist Avontuur doe je thuis, op school of in een praktijk voor kindercoaching of therapie. Samen met je kind, leerling of coachee kan het avontuur direct beginnen.
Met de kaarten van het Magische Schatkist Avontuur ontdekken kinderen hun eigen kracht, talent en kwaliteit.
In het doosje van de kaartenset bevindt zich de Magische Avonturengids. Daarin vind je bijbehorende magische vragen en avonturen.
Er zijn 44 kaarten. De mooiste en grootste schatten zijn te vinden wanneer je start met de betoverende spreuk op de kaart, verder gaat met de magische vragen en daarna de  magische avonturen doet.
Twaalf interactieve avonturen zijn te vinden op de website. Scan daarvoor de QR-code die je kunt vinden in de Magische Avonturengids op bladzijde vier.
Op iedere kaart staat een positieve overtuiging die ondersteunt wordt door de illustratie. Jonge kinderen, die nog niet zelf kunnen lezen, herkennen vrijwel altijd aan de illustratie waar het over gaat.

De kaartenset is gemaakt voor kinderen in de basisschool leeftijd.

44 kaarten in een stevig, kartonnen scharnierdoosje inclusief Magische Avonturengids met betoverende spreuken, vragen en avonturen.

hoe gebruik je de kaarten?

Je kunt de kaarten op verschillende manieren gebruiken.

Bijvoorbeeld door:

* De kaarten als een waaier op de tafel te leggen, een kaart te trekken, de spreuk die je gelezen hebt in gedachten te houden als jouw magische krachtkaart voor deze dag.

* Eén kaart uit de stapel te pakken, de betoverende spreuk te lezen en voelen wat dit voor jou betekent.

* In de Magische Avonturengids zoek je de bijbehorende vragen en avonturen op.

* Voor kinderen: stel je voor dat je binnen in jezelf een schatkist hebt. Doe in gedachten de magische spreuk van de kaart in jouw schatkist en bewaar die daar zolang het voor jou fijn voelt.