Mijn hart ligt bij het geluk en welzijn van kinderen.

Anneke Davids

Magische Schatkist Avontuur

Volg mij op Social Media:

In 2009 was ik bezig met het opbouwen van mijn eigen praktijk de Kracht van het Kind. Datzelfde jaar maakte ik kennis met een nieuwe methode. Ik leerde niet-helpende overtuigingen om te zetten in helpende, beter om te gaan met stress en angst. Het leek me geweldig om dit aan kinderen te leren. Alleen.. de methode was gericht op volwassenen en niet op kinderen. In mij groeide een idee en daaruit ontstond het Magische Schatkist Avontuur voor kinderen.

Vanaf 2011 heb ik met heel veel kinderen in mijn praktijk samen prachtige en effectieve magische schatkist avonturen beleefd.

In 2022 heb ik mijn praktijk stopgezet om mij volledig te kunnen richten op het doorgeven van het Magische Schatkistavontuur.

Het is zo fantastisch dat er steeds meer kinderen geholpen kunnen worden. Mijn doel is om kinderen te kunnen helpen zodat ieder kind gezien kan worden. Ik heb het afgelopen jaren zo veel in kunnen zetten en nu is het tijd om mijn methodiek te delen met andere professionals. Ik zou het andere professionals het gunnen om met deze methodiek aan de slag te mogen gaan.

Mijn achtergrond

HBO social work

 

 

 

 

PSYCH-K® is een verbluffend eenvoudige methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau

Hoe klanten mij ervaren

Je bent zelf een schatkist met ervaring, je kan niet genoeg delen hiervan

Dana

Dit geven mijn deelnemers mij gemiddeld

Anneke is enthousiast, spontaan en levendig. Ze werk met interactie. Ze straalt warmte uit en werkt afwisselend.

Cissy

Ik ben geloofwaardig en deskundig

Het is tijd om mijn methode aan de wereld door te geven.