Schrijf je in voor een mentorgesprek met Jette Peuscher

Lieve Kindercoaches!

Dit jaar hebben we een aantal keer een gesprek samen. In het begin wil ik je heel graag leren kennen. We bespreken dan ook even wat je van mij kan verwachten en wat jij graag wil van mij als mentor. In het midden van het schooljaar (zo vlak na de eerste praktijkdag) zal ik jullie weer uitodigen voor een gesprek. Dit zal aan het einde van het jaar nog eens plaasvinden om te kijken of het lukt om alles af te sluiten.

Mocht er tussendoor iets zijn waardoor jij een gesprekje met mij zou willen (of andersom) kunnen we die het beste even via de app inplannen

Wil je online afspreken? Je krijgt later een link voor Teams in je mail

Je mag uiteraard ook bij mij langskomen in de praktijk in Eemnes. De koffie of thee staat voor je klaar