De Buutplek

Kennisplein

Het online platform voor kindercoaches en -therapeuten.

 

 

 

 

 

 

 

.

Ontdek een schat aan kennis en praktische vaardigheden om je professionele ontwikkeling te stimuleren.

Diepgaande kennis

Meer dan 70 uur aan masterclasses door experts voor professionele ontwikkeling.

Praktische vaardigheden

Leer relevante en direct toepasbare inzichten van ervaren professionals.

Gebruiksvriendelijkheid

Verschillende toegangsopties voor gemakkelijke toegang tot de Buutplek.

Een unieke online omgeving voor professionals

Kennisplatform voor kindercoaches

Ondersteuning en groei voor professionals

Het kennisplatform voor kindercoaches en -therapeuten is opgericht door experts in het vakgebied, waardoor het een autoriteit is op het gebied van professionele ontwikkeling. Met meer dan 70 uur aan diepgaande kennis verdeeld over 75+ masterclasses, biedt dit platform een schat aan informatie en praktische vaardigheden. De masterclasses worden gegeven door ervaren professionals die theoretische onderbouwing combineren met rijke praktijkervaring, waardoor relevante en direct toepasbare inzichten worden geboden aan kindercoaches en -therapeuten.

Wat anderen zeggen over de Buutplek

Wat een heerlijk platform. Precies wat ik nodig heb nu ik net gestart ben.

Dagmar

Dit platform heeft mijn professionele ontwikkeling als kindercoach enorm verbeterd. De masterclasses zijn zeer informatief en praktisch, en de mogelijkheid om op eigen tempo te leren is een enorme meerwaarde. Ik voel me nu zelfverzekerder en ben beter in staat om de kinderen die ik begeleid te ondersteunen. Een absolute aanrader voor elke kindercoach of -therapeut die zijn vaardigheden wil uitbreiden en groeien in het vakgebied.

Elise

Ik heb bijna alle masterclasses in één ruk uitgekeken. Zo mega gaaf en ik leer zo veel nieuwe dingen.

Julia

Kennisplatform voor kindercoaches en therapeuten

Unieke voordelen

Unieke online omgeving

Het kennisplatform is speciaal ontworpen voor kindercoaches en -therapeuten om hen te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling. Met meer dan 70 uur aan kennis verdeeld over 75+ masterclasses, biedt het een schat aan informatie en praktische vaardigheden op één plek. De masterclasses worden gegeven door ervaren professionals, waardoor zowel theoretische als praktijkgerichte inhoud wordt aangeboden voor directe toepassing in de dagelijkse praktijk van kindercoaches en -therapeuten.

Gebruiksgemak en flexibiliteit

Het platform biedt verschillende toegangsopties (maand, jaar of levenslang) om gebruikers de keuze te geven in hoelang ze toegang willen hebben tot de waardevolle bronnen. Elke masterclass is gemakkelijk te vinden en te volgen. Dit zorgt voor een efficiënte leerervaring die aansluit bij individuele leerbehoeften en -tempo’s.

Zelfvertrouwen opbouwen

Het platform vergroot niet alleen kennis maar helpt ook bij het opbouwen van zelfvertrouwen door technieken en benaderingen aan te leren. Door toegang te bieden tot gespecialiseerde masterclasses kunnen kindercoaches en -therapeuten zich verder ontwikkelen, wat resulteert in betere ondersteuning voor de kinderen die zij begeleiden.

Continue professionele groei

De diversiteit aan onderwerpen binnen kindercoaching en therapie zorgt ervoor dat er altijd nieuwe inzichten te verkrijgen zijn, wat bijdraagt aan continue professionele

Reviews

Precies op het juiste moment!

Claudia

Wat een prachtige manier om meer bij te leren. Ik wil altijd wel doorleren maar ik weet vaak niet wat er allemaal is. Nu heb ik een veel duidelijker beeld gekregen van verschillende methoden en manieren van werken. Delenwerk was voor mij helemaal nieuw. Ook de stad van Axen is echt super fijn uitgelegd. Deze zet ik nu bij cliënten in. Er is zo veel te leren. Ik heb ook veel gehad aan de masterclass van Janneke van Lint over improvisatie. Wat heerlijk om naar te kijken.

Sonja

Ik wist niet dat er zo veel te vinden was. Ik heb bijvoorbeeld geleerd om de winsow of tolerance in te zetten. Ik kan niet meer zonder tijdens mijn sessies. Daarnaast heb ik kennis gemaakt met de Butskees methode, met ademwerk en nog veel meer.

Ellen

Een laatste zetje om actie te ondernemen.

Wacht niet langer, begin vandaag!

Neem de stap richting groei en succes.

Wacht niet langer en investeer in je professionele ontwikkeling. Ontdek nu hoe dit platform jou kan helpen groeien als kindercoach of -therapeut.

Vergroot je zelfvertrouwen en expertise met ons platform

  • Meer dan 70 uur aan kennis van ervaren professionals uit het vak, beschikbaar op één online platform.
  • Keuze uit meer dan 75 masterclasses, voor een volledige en diverse leerervaring.
  • Flexibele toegangsmogelijkheden: maand, jaar of lifetime toegang om te voldoen aan jouw persoonlijke behoeften.