een leuke verassing voor jou

Je aanmelding is gelukt!

Een losse module uit de online training voor het starten van je eigen praktijk, speciaal voor jou!

 

 

 

 

 

 

 

.

Zorg dat jij alles goed voor elkaar hebt, voor je het weet zit je praktijk vol en maak je er geen tijd meer voor

20+ lessen over alles wat je moet regelen

Je kan maar beter zo snel mogelijk beginnen met deze regeldingen. van uitstel komt vaak afstel. Dit kan een mooi

verdieping op het e-book

Omdat je het e-book al hebt gelezen zullen de meeste dingen geen nieuwe informatie meer voor je zijn. Toch zijn er nog een aantal lessen meer dan in het e-book. 

Dikke vette korting voor jou

Omdat jij het e-book al hebt gelezen krijg jij deze verdieping voor een vet mooie prijs! Wacht niet langer en duik mee de verdieping in. 

Een unieke online omgeving voor het starten van je praktijk

Klaar voor de start DO IT YOUSELF

Ondersteuning en groei voor professionals

Op je eigen tempo alle regeldingen regelen. Hoe lekker is dat. Ik ga je wel een mega grote tip meegeven. Zorg wel dat je zo veel mogelijk regeldingen in het begin geregeld hebt. Wanneer je eenmaal een volle praktijk hebt kom je er nauwelijks meer aan toe!

Ik ben er veel te laat mee gestart. Mijn eerste jaar heb ik zelf wel regeldingen gedaan, maar vooral het maken van een website was ik heel erg druk mee. Andere regeldingen, zoals de algemene voorwaarden ed, heb ik dit jaar pas geregeld. Ik heb echt geluk gehad dat ik nooit problemen heb gehad afgelopen jaren met ontevreden klanten. Maar wacht er dus niet te lang mee, straks heb je er geen tijd meer voor!

Wat anderen zeggen over module 3

Ik wilde alles van te voren goed geregeld hebben. De module geeft een duidelijk beeld van wat er gedaan moet worden. Een fijne checklist is in het werkboek aanwezig

phoebe

Er staan wel wat dubbele dingen in deze module die ook al in het e-book stonden. Maar toch heb ik er weer veel uit geghaald en zeker ook uit de dingen die niet in het ebook beschreven stonden. Ik heb echt de knoop doorgehakt dat ik voorlopig even niets met social media ga doen. Dat scheelt een hoop werk. 

Dorien

Ik had geen idee dat er zo veel bij komt kijken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het binnenhalen van de coachees.

cindy