een leuke verassing voor jou

Je aanmelding is gelukt!

Een losse module uit de online training voor het starten van je eigen praktijk, speciaal voor jou!

 

 

 

 

 

 

 

.

Je hebt alles voor elkaar en bent klaar om al jouw cliënten te ontvangen!

In 40 minuten leg ik je uit hoe jij aan de slag kan gaan

door midden van verschillende video’s leg ik je uit wat je kan doen om in de actie te gaan

Een werkboek met ondersteunende vragen

Deze vragen helpen jou om in de actie te komen. Welke acties jij kan doen voor een bloeiende praktijk

Dikke vette korting voor jou

Omdat jij je hebt opgegeven voor de webinar, krijg jij deze aanbieding. Tijdens het webinar kan je al je vragen stellen die jij maar wilt. 

Een unieke online omgeving voor het starten van je praktijk

Klaar voor de start DO IT YOUSELF

Ondersteuning en groei voor professionals

Op je eigen tempo alle acties bedenken die jij kan doen om jouw praktijk vol te laten stromen. Hoe lekker is dat. Ik ga je wel een mega grote tip meegeven. Zorg vooral dat je in de actie gaat, dat je je bedachten acties ook echt gaat uitvoeren! Dan ga je zien dat de cliënten naar je toe komen!

Ik ben er veel te laat mee gestart. Ik vond het allemaal veel te spannend om echt in de actie te gaan! Het eerste jaar heb ik dit ook vooral vermeden met als resultaat: geen cliënten, geen lopende succes praktijk. Vanaf het moment dat ik mijzelf heb laten zien zit ik vol!

Wat anderen zeggen over module 7

Het is niet echt tof om te horen dat mijn lege praktijk door mijzelf kwam. Het was veel makkelijker om de reden hiervan buiten mijzelf te zoeken. Door deze module ben ik in de spiegel gaan kijken en ben ik in de actie gegaan.

Martin

Het is zo lastig en spannend om zichbaar te zijn. Iets dat ik niet vooraf gedacht had. Stel dat mensen mij niet leuk vinden of mijn coaching niet nodig hebben. Door deze module weet ik de acties die ik moet doen om mensen aan te spreken! nu nog doen!

Joke

Oei, een pitch in 60 seconden. Dat vin dik toch lastig. De eerste keer dat ik mijn pitch ging vertellen aan iemand lukt het uiteraard voor geen meter. Maar ik moet gewoon blijven oefenen. het gaat steeds beter.

Anne