Gratis kennismaking met delenwerk

In deze kort cursus laat ik jou kennismaken met delenwerk. Je leert onderandere in het kort wat delenwerk inhoudt, je leert maakt kennis met een aantal delen en je leert hoe jij deze bij jezelf en bij anderen kan herkennen. 

Je maakt kennis met een hele nieuwe wereld

Je gaat op een anderen manier naar gedrag van kinderen en jongeren kijken

Je kan het meteen in de praktijk toepassen

Je vergroot je kennis over delenwerk

Tijdens mijn onderzoek (2021) kwam naar voren dat er nog zo veel professionals nog nooit van delenwerk gehoord hebben….

Mijn naam is Jette Peuscher, oprichter van de Buutplek en eigenaresse van Therapiepraktijk Zijn. In 2018 ben ik voor het eerst bewust in aaraking gekomen met delenwerk. Tijdens mijn lessen op de academie voor psychodynamica zat ik op het puntje van mijn stoel. Ik wist niet wat mijn overkwam, er ging een wereld voor mij open.

Delenwerk zet ik al jaren in, maar ik had geen idee dat de werkvormen die ik deed onderdeel waren van delenwerk. En nu kreeg ik nog meer handvatten hoe ik met deze delen aan het werk kon gaan. WAUW!Eigenlijk zo jammer dat ik dit niet eerder tegen ben gekomen omdat het helemaal niet zo bekend is.

in 2021 heb ik onderzoek gedaan naar het inzetten van delenwerk (in dit geval Voice Dialogue) bij kinderen en jongeren met een laag zelfbeeld. en wat blijkt… het wordt zo goed als niet in gezet, er is weinig over bekend en uit het onderzoek onder kind- en jeugdprofessionals bleek dat er heel veel proessionals zijn die delenwerk (en daarbij Voice Dialogue) helemaal niet kennen, ze hebben er nog nooit van gehoord!

Daar moet dus verandering in komen. vandaar dat ik een gratis kennismaking heb openomen om jou kennis te laten maken met delenwerk en met de kracht daarvan!

 

Ik zet delenwerk dagelijk in binnen mijn praktijk tijden het werken met kinderen en jongeren. Daarnaast heeft het ij een andere kijk op de wereld, op het gedrag van anderen en het gedrag van mijzelf gegeven.