Schrijf je gratis in en krijg toegang tot 4 masterclasses.

Bouw mee aan een Betere Toekomst voor kinderen en jongeren

Jouw hulpverlenershart ligt bij het helpen van kinderen en jongeren. Maar wist je dat jouw reis van groei en kennis net zo belangrijk is?

 

Ik wil gratis toegang

Samen kunnen we het verschil maken.

Als toegewijde kind- en jeugdwerker draag je een immense verantwoordelijkheid: de verantwoordelijkheid om te blijven groeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Jouw ontwikkeling is de sleutel tot het creëren van een blijvende impact op het leven van de jeugd. Bij De Buutplek begrijpen we deze verantwoordelijkheid als geen ander en staan we klaar om jou te ondersteunen op deze cruciale reis.

Onze missie is helder: een wereld waarin kinderen en jongeren een fijn, onbezorgd leven kunnen leiden. En we weten dat deze missie alleen mogelijk is als we onze krachten bundelen. Daarom hebben we een unieke plek gecreëerd waar je toegang hebt tot meer dan 100 meesterlijke masterclasses, samengesteld door praktijkprofessionals die net als jij geloven in deze missie.

De Buutplek is niet zomaar een platform; het is een groep van gedreven individuen die zich inzetten voor een gedeelde visie. Hier vind je inspiratie, kennis en ervaring die jou zullen helpen groeien als professional. Wij geloven in de kracht van samenwerking, en samen kunnen we het verschil maken in het leven van de jeugd.

Meld je vandaag nog gratis aan bij De Buutplek en begin jouw reis naar een betere toekomst voor de kinderen en jongeren waar jij voor staat. Laten we samen onze krachten bundelen en de verandering zijn die deze wereld nodig heeft. Samen kunnen we het verschil maken.

Ben jij klaar om op te staan voor de toekomst van de jeugd? Klik hier om je gratis aan te melden en toegang te krijgen tot 4 van de 100 masterclasses die jouw impact zullen vergroten.”

De masterclasses voor jou

Window of tolerance

Jette Peuscher | De Buutplek & Therapiepraktijk Zijn

Geboorteverhaal

Simone van den Broek | Potje geluk kindercoaching

De IJsberg

Angela Reus | Pura Kids

Innerlijke criticus

Jette Peuscher | De Buutplek & Therapiepraktijk Zijn

Jouw hart ligt bij het helpen van kinderen en jongeren als hulpverlener. Maar wist je dat jouw reis van groei en kennis net zo belangrijk is? Jij draagt de verantwoordelijkheid om te blijven leren, om een nog betere hulpverlener te worden. Dat is waar De Buutplek binnenkomt, een oase van meer dan 100 meeslepende masterclasses.

Stel je voor dat je niet alleen kunt groeien, maar dat we gezamenlijk kunnen putten uit elkaars kracht, wijsheid en ervaringen. Geen eindeloos heruitvinden van het wiel, maar een gemeenschap die gedreven is om samen te leren en te evolueren.

Bij De Buutplek delen we jouw passie en missie. Onze gezamenlijke droom is een wereld waarin kinderen en jongeren onbezorgd kunnen opgroeien. Door samen te werken en van elkaar te leren, komen we dichter bij het verwezenlijken van deze droom.

Stap in deze reis van gedeelde groei en liefdevolle zorg. Gratis aanmelden bij De Buutplek opent de deur naar een wereld van verbondenheid en vindingrijkheid. Laten we onze passie bundelen en samen het verschil maken.

Voel de bezieling, voed je kennis en laat ons samen de toekomst van de jeugd verlichten. Klik hier om je gratis aan te melden en je hart te laten spreken.”

Een kijkje in de keuken

Heel veel masterclasses zijn de basis van nieuwe opleidingen en bijscholingen. Jij kan alvast een kijkje in de keuken krijgen van deze bijscholingen.

De masterclasses zijn zo opgenomen dat je hier al veel tips uit kan halen, maar soms wil je gewoon meer. Dan weet je na het zien van de masterclass meteen dat je in dat onderwerp verder wil leren.

Ben jij op zoek naar een nieuwe bijscholing maar weet je even niet goed wat je wil doen? Hier kan je ook de masterclasses voor gebruiken! Snuffel lekker rond tussen alles wat er is.

100+ masterclasses

Wanneer je lid bent van de Buutplek heb je toegang tot de 100+ masterclasses. Deze staan voor jou klaar in de Academy van de Buutplek.

100+ masterclasses gemaakt door meer dan 50 verschillende professionals.

De masterclasses gaan allemaal over het werken met kinderen en jongeren. Sommige masterclasses gaan in op verschillende ziektebeelden en hulpvragen, andere gaan juist weer in op behandelmethoden. Ook wordt er aandacht gegeven aan werkvormen en de manieren van toepassen.

Kortom, meer dan 100 uur aan kennis en ervaring om jouw skills als kind- en jeugdprofessional te ontwikkelen.

leden van de Buutplek

Teamleden

Masterclasses online

uren kennis en ervaring

Masterclasses in de maak

Wat we willen bereiken

De missie van de Buutplek

De missie van de Buutplek is om zo veel mogelijk kinderen te helpen. We willen dat zo veel mogelijk kinderen een fijne jeugd hebben, een zorgeloze jeugd, dat zo veel mogelijk kinderen kind kunnen zijn.

FAQ

veel gestelde vragen

Heb ik meteen toegang tot alle masterclasses?

Met een gratis account hebt je 14 dagen gratis toegang tot 4 masterclasses. Deze kan je uiteraard wel onbeperkt bekijken. De andere masterclasses zijn toegankelijk als je een betaald lidmaatschap afsluit.

Je belooft 100 masterclasses maar er staan er geen 100 op

Klopt,

op dit moment zijn er nog veel collega’s de masterclasses aan het opnemen en maken. Maar je kan hierboven in de gaten houden hoeveel er nu online staan en hoeveel er de komden tijd nog bij komen. De belofte is 100, dus tot de 100 masterclasses komen ze direct bij ontvangst online. Daarna zal het waarschijnlijk per kwartaal gaan.

Kan ik ook affiliate partner worden?

Ja zeker kan dat. Wanneer jij lid bent van de Buutplek krijg je een mailtje met jouw persoonlijke affiliate link. Deze mag jij verspreiden onder jouw netwerk zodat we zo veel mogelijk professionals kunnen bereiken.
Wanneer iemand zich via jouw link aanmeld, dan krijg jij daar €10,- euro voor.

Maar let op, dit geldt uiteraard alleen bij de eerste aanmelding, dit geldt niet voor een verlening van het abonnement.

Waar kan ik me aanmelden als ik zelf een masterclass wil opnemen?

Wanneer je zelf een masterclass wil opnemen kan je me even een berichtje op LinkedIn of Instagram sturen. Dan neem ik contact met je op en plannen we even een afspraak in.

Hoe vaak worden nieuwe masterclasses online gezet?

Ieder kwartaal komen er 4 nieuwe masterclasses online. Deze kan je 2 weken gratis bekijken